Για αναρτήσεις και επικοινωνία με το blog στείλτε e-mail στο
sotosantonios@hotmail.com

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

σχόλιο της ΔΗΠΑΚ ιατρών του Γ.Ν. Χαλκίδας για τις εργασίες στο Εφημερείο.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Όπως θα έχετε πληροφορηθεί η Διοίκηση του Νοσοκομείου προχώρησε σε εργασίες ανακαίνισης του χώρου του Εφημερείου από το Σάββατο 02.04.2011.

Παρ΄όλο που δεν γνωρίζουμε την φύση και την διάρκεια του έργου καθ΄ότι η Διοίκηση θεώρησε φρόνιμο να μην ενημερώσει τα όργανα των ιατρών για το πλάνο των εργασιών θεωρούμε ότι η κίνηση αυτή της Διοίκησης είναι αποτέλεσμα της δίκαιης κινητοποίησης των συναδέλφων και της έκτασης που πήρε το θέμα.

Η ΔΗΠΑΚ δηλώνει ότι οι συνάδελφοι δεν θα πρέπει να εφησυχαστούν  και να παραμείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση καθ΄ότι έχουμε δεί πολλές φορές την Διοίκηση να υπαναχωρεί από τις αρχικές της θέσεις και ενέργειες.Ο αγώνας για τα αιτήματα μας τόσο τα καθημερινά όσο και τα γενικότερα είναι δίκαιος και η οργανωσή μας πρέπει να δυναμώσει ακόμη πιό πολύ έτσι ώστε μαζικά να πετύχουμε νέες νίκες.
Επίσης επισημαίνουμε την σωστή στρατηγική και μέθοδο που ακολουθήσαμε μέχρις εδώ αποτέλεσμα της σωστής εκτίμησης και μεθόδευσης του αγώνα.

Συνάδελφοι ο αγώνας τώρα αρχίζει και δηλώνουμε ότι θα μας βρείτε στην πρώτη γραμμή της πάλης στο πλευρό των δίκαιων αιτημάτων για:


- Καλυτέρευση  των συνθηκών εργασίας
- Βελτίωση και αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας
- Καλύτερες και αντάξιες του κόπου μας απολαβές
- Αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν ΕΣΥ
- Καλύτερες και δωρεάν παροχές Υγείας στο Λαό
- ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ
- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
- ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ Γ.Ν.ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: