Για αναρτήσεις και επικοινωνία με το blog στείλτε e-mail στο
sotosantonios@hotmail.com

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνάδελφοι,συναδέλφισες,


Η γραμματεία της ΔΗΠΑΚ ιατρών Εύβοιας μετά την πλατιά σύσκεψη της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εύβοιας εκτιμά και αποφασίζει τα πιο κάτω:

-Συμμετέχουμε ενεργά στην 48 ωρη απεργία που εχουν προκυρήξει ΑΔΕΔΥ--ΓΣΕΕ στις 19 και 20 Οκτώβρη

-Συμμετέχουμε και διαδηλώνουμε στην Χαλκίδα με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ υγείας-πρόνοιας Εύβοιας την Τετάρτη 19 Οκτώβρη  στην Πλατεία Αγοράς στις 11 πμ. και την Πέμπτη 20 Οκτώβρη στις 7 μμ.

-Οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας διαδηλώνουμε με το πανώ του ΠΑΜΕ υγείας-πρόνοιας φορώντας τις λευκές μπλούζες μας.

Επίσης εκτιμάμε τα πιο κάτω:

Σήμερα που η βαρβαρότητα των αντιλαϊκών μέτρων έχει πλήξει το κάθε σπίτι ,τον κάθε εργαζόμενο και η ανεργία - εφεδρία χτυπά τις πόρτες και των εργαζόμενων στην Υγεία δημόσια και μη, η ανάγκη συστράτευσης των υγειονομικών με τις ταξικές δυνάμεις και τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ είναι μονόδρομος.
Καθήκον όλων μας είναι να πετύχει η 48ωρη απεργία και να νεκρώσουν τα πάντα στον Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα, να δείξει ο Λαός  πως δεν φοβάται τις απειλές και τα ψευτοδιλήμματα της κυβέρνησης και των κομμάτων της πλουτοκρατίας.

-ΟΛΟΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ 48 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 19-20 ΟΚΤΩΒΡΗ

-ΟΛΟΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 11 πμ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 7 μμ.

                                                         
                                                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ

                                                    ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: