Για αναρτήσεις και επικοινωνία με το blog στείλτε e-mail στο
sotosantonios@hotmail.com

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Καμία ανοχή στο φασιστικό δηλητήριο της Χρυσής Αυγής και στις φασιστικής και ρατσιστικής έμπνευσης επιχειρήσεις του Ναζιστικού μορφώματος που προσπαθούν να μετατρέψουν ακόμα και την εθελοντική αιμοδοσία σε εργαλείο καλλιέργειας του φυλετικού μίσους.
Η ανοχή του κράτους στην κλιμακούμενη εκδήλωση φασιστικής και ρατσιστικής βίας, στους τραμπουκισμούς και στις βίαιες επιθέσεις – εφόδους ακόμα και σε νοσοκομεία επιβεβαιώνει ότι όχι μόνο δεν είναι αντισυστημικό κόμμα αλλά αντίθετα είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, όργανο για την διασφάλιση της εξουσίας των μονοπωλίων.
Ως καθαρά συστημικό μόρφωμα, παρέχει υπηρεσίες στην αστική τάξη αποπροσανατολίζοντας για τις αιτίες των προβλημάτων στο σύστημα υγείας και στην δημόσια υγεία συνολικότερα. Βγάζουν λάδι τα αφεντικά τους, την ΕΕ, τους επιχειρηματίες και τα μονοπώλια που λυμαίνονται την υγεία, βγάζουν λάδι την πολιτική των κυβερνήσεων που έχουν αφήσει τα νοσοκομεία χωρίς προσωπικό, χωρίς εξοπλισμό και τώρα προωθούν συγχωνεύσεις και κλείσιμο δομών υγείας. Αποπροσανατολίζουν από τις αιτίες των προβλημάτων που όλοι βιώνουμε για να ρίξουν το φταίξιμο πάλι στους μετανάστες. Με το  ρατσιστικό τους δηλητήριο στοχεύουν να βγάλουν λάδι το σύστημα που υπηρετούν.
Σήμερα καλούν σε αιμοδοσίες μόνο για Έλληνες και χτυπούν και σκοτώνουν μετανάστες, αύριο το σύστημα θα τους χρησιμοποιήσει όπως χρησιμοποίησε και τους ιδεολογικούς τους προγόνους, τους ταγματασφαλίτες, τους χίτες, τους συνεργάτες των γερμανών Ναζί, για να χτυπήσουν αγωνιστές, αντιφασίστες, κομμουνιστές…
Όλοι οι υγειονομικοί, μαζί με τους ασθενείς μας, με αγωνιστική στάση να απομονώσουμε τέτοιες ρατσιστικές και φασιστικές πρακτικές, να απαιτήσουμε και να διασφαλίσουμε την ιατρική και επιστημονική δεοντολογία από την φασιστική ιδεολογία και τις επιθέσεις. Να απορρίψουμε κάθε «προσφορά» που δηλητηριάζει με ρατσισμό και φυλετικές διακρίσεις την άσκηση της ιατρικής επιστήμης, την παροχή υγειονομικής φροντίδας και περίθαλψης, την προσφορά αίματος, δείχνοντας έμπρακτα ότι η υγεία πρέπει να είναι κοινωνικό αγαθό και οι υπηρεσίες υγείας να διασφαλίζονται, με ευθύνη του κράτους, σε όλους ισότιμα και χωρίς διακρίσεις, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, Έλληνες και μετανάστες από ένα αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας.

«Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.

Δεν ήμουν κομμουνιστής.

Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.

Δεν ήμουν τσιγγάνος.

Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.

Δεν ήμουν Εβραίος.

Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει.»

ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: