Για αναρτήσεις και επικοινωνία με το blog στείλτε e-mail στο
sotosantonios@hotmail.com

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνάδελφοι ,συναδέλφισσες,

Η ΔΗΠΑΚ Ιατρών Εύβοιας καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά και την βιαιοπραγία ενάντια στην συνάδελφό μας του ΚΥ Ιστιαίας και συμπαρίσταται ανεπιφύλακτα εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή της και την αλληλεγγύη της προς την συνάδελφο.

Παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν σε όλες σχεδόν τις μονάδες Υγείας του Νομού μας αλλά και γενικά σε όλους τους χώρους της άσκησης του δημόσιου λειτουργήματός μας.

Καταγγέλλουμε την πλημμελή φύλαξη και ασφάλεια των χώρων των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας και καλούμε τους υπεύθυνους της Διοίκησης , που έχουν βαρύτατες ευθύνες ,να λάβουν αυστηρά μέτρα για να λυθεί το ήδη οξυμένο πρόβλημα που δεν συμπεριλαμβάνει μόνο επεισόδια του τύπου της συμπεριφοράς αλλά και κλοπές ,φθορές και ζημιές της υλικοτεχνικής υποδομής των χώρων των Δημόσιων δομών της Υγείας.

Η ΔΗΠΑΚ Ιατρών καλεί τον Ευβοϊκό Λαό να απομονώσει αυτού του τύπου τις ακραίες συμπεριφορές και να σταθεί αρωγός στην δύσκολη προσπάθεια που κάνουν οι νοσοκομειακοί ιατροί αλλά και όλο το προσωπικό των Δημόσιων δομών Υγείας για την όσο δυνατόν καλύτερη παροχή υγειονομικών υπηρεσιών στους πολίτες.

Οι νοσοκομειακοί ιατροί που παλεύουμε για αποκλειστικά Δωρεάν Δημόσια Υγεία μακρυά από κάθε εμπορευματικότητα θεωρούμε ότι είμαστε κομμάτι αναπόσπαστο του Λαού και παλεύουμε στο πλάϊ του για κάθε πρόβλημα και για να μην περάσει η βάρβαρη επίθεση που δέχεται καθημερινά από την πολιτική της συγκυβέρνησης ,της ΕΕ και της Τρόϊκας.

ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: