Για αναρτήσεις και επικοινωνία με το blog στείλτε e-mail στο
sotosantonios@hotmail.com

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Α.Σ.Ι.ΕΥΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΊΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ



Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Δεν στέγνωσε ακόμη το μελάνι στο πρακτικό της εκλογικής διαδικασίας από τις εκλογές της 11.11.2015 που μας ανέδειξε πρώτη δύναμη στα όργανα της ΕΙΝΝΕΥΒ και η πολεμική των "αριστερών" σχημάτων έκανε την εμφάνισή της.
Το οπλοστάσιό τους όμως , όπως και τότε του ανεκδιήγητου Γεωργιάδη, αποτελείται από ανώδυνες στρακαστρούκες που μόνο κρότο παράγουν αλλά ουσία ...........μηδενική.
Η αήθης και ξεδιάντροπη επίθεση που εξαπέλυσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ που, μέχρι τις εκλογές του Σεπτεμβρίου ήταν κολλητάρια  με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΙΝΝΕΥΒ φανερώνει την μικρότητα και την ξεδιαντροπιά που τους διέπει , καθώς αντί να παραδεχτούν την παταγώδη ήττα τους (ο υποψήφιός τους δεν εξελέγει σε κανένα όργανο της ΕΙΝΝΕΥΒ), εξαπέλυσαν συκοφαντική επίθεση στο πρόσωπο του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της παράταξής μας.
Τους επιστρέφουμε την λασπολογία και τους λέμε ότι εμείς απαντάμε με τις πράξεις μας και την απάντηση τους την έδωσε περίτρανα το εκλογικό σώμα των Νοσοκομειακών Ιατρών της Εύβοιας με το να μας βάλει για μία νέα 3 ετία στο τιμόνι της ΕΙΝΝΕΥΒ, επιβραβεύοντας πανηγυρικά το έργο της προηγούμενης θητείας μας.
Συνεχίζουμε.........!!!!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΤΗΣ 11.11.2015



Συνάδελφοι ,συναδέλφισσες.

Μία εκλογική μάχη τελείωσε με την παράταξή μας να καταφέρει περίτρανη νίκη στις εκλογές της ΕΙΝΝΕΥΒ απέναντι σε αμιγές φιλοκυβερνητικό block που ήταν ενισχυμένο με τις δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και των συνοδοιπόρων της Κωνσταντοπούλου.
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ που μετρά τρία χρόνια από την ίδρυσή της στηρίχτηκε από δυνάμεις της ΔΗΠΑΚ Ιατρών Εύβοιας και ανεξάρτητους συνεργαζόμενους συναδέλφους οι οποίοι συμφωνούσαν με το διεκδικητικό πλαίσιο της παράταξής μας με αγωνιστική διάθεση και πίστη στον κοινό σκοπό που είναι η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ μακρυά από επιχειρηματικότητα και ιδιωτικά συμφέροντα.
Αισθανόμαστε την υποχρέωση να επισημάνουμε τα εξής αντικειμενικά χαρακτηριστικά των εκλογών αυτών.

1) Την μεγάλη συντριπτική συμμετοχή των συναδέλφων στην εκλογική διαδικασία που ξεπέρασε το 90% των εγγεγραμμένων μελών μας και το 85% των συνολικά υπηρετούντων Ιατρών στις δημόσιες δομές Υγείας της Εύβοιας.Πράγμα πρωτοφανές για Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών ανά την επικράτεια.
2) Η αύξηση του ποσοστού της διαφοράς σε απόλυτο αριθμό ψήφων της παράταξής μας από την παράταξη του κυβερνητικού block από την προηγούμενη εκλογική μάχη του 2012 που μετά από τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές αποτελεί την πρώτη σοβαρή ήττα του κυβερνητικού συνασπισμού σε συνδικαλιστικό επίπεδο.
3) Την επιστέγαση και επιβράβευση του έργου που έχει παραχθεί από την ηγεσία της ΕΙΝΝΕΥΒ την προηγούμενη 3 ετία ,που η Α.Σ.Ι.ΕΥΒ βρέθηκε για πρώτη φορά στην προεδρία του ΔΣ, με την ανανέωση της εντολής για δεύτερη 3ετή θητεία στην ηγεσία της ΕΙΝΝΕΥΒ.

Συνάδελφοι ,συναδέλφισσες.

Όλα τα παραπάνω μαζί αλλά και κάθε ένα ξεχωριστά από αυτά , μας γεμίζουν δύναμη αλλά και τεράστια ευθύνη καθώς μπροστά μας βρίσκεται μία ζοφερή περίοδος που θα σηματοδοτηθούν τεράστιες αλλαγές στην Δημόσια Υγεία και θα συνεχιστεί η αποδόμηση του Δημόσιου χαρακτήρα της με σχέδιο το 3ο μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Οι προκλήσεις που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε θα είναι μεγάλες και η οργανωμένη δράση των Ιατρών των Δημόσιων δομών Υγείας είναι σήμερα κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.
 Ήδη η αυταρχική συμπεριφορά των κυβερνώντων γίνεται ολοένα και πιό εμφανής και κυρίως όπου το σώμα των Νοσοκομειακών Ιατρών είναι ανοργάνωτο και χωρίς δυνατές Ενώσεις όπως στο χώρο των Κυκλάδων και της Δυτ. Πελοποννήσου, με κύρια χαρακτηριστικά,  την αυταρχική συμπεριφορά των ΥΠΕ , την παρατεινόμενη απληρωσιά , τις περικοπές δεδουλευμένων εφημεριών και τις αυθαίρετες μετακινήσεις συναδέλφων.
Η ΕΙΝΝΕΥΒ θα βρεθεί και πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα με ποικίλες μορφές αγώνα συμμετέχοντας σε όλες τις κλαδικές διεκδικήσεις και αγώνες , πάντα στο πλάϊ των λαϊκών οικογενειών της Εύβοιας που δοκιμάζονται από τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που επιβάλλουν δανειστές και συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Δεσμευόμαστε να κρατήσουμε ψηλά την σημαία των αγώνων για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του κλάδου μας χωρίς να τα απομονώνουμε από την διεκδίκηση της βελτίωσης των συνθηκών ζωής του Λαού σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες, με την ταυτόχρονη συμμετοχή μας σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες στα πλαίσια μιας Λαϊκής Συμμαχίας που θα ανατρέψει όλα τα αντιλαϊκά και μνημονιακά μέτρα που έχουν παρθεί μέχρι σήμερα.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

-ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΙΑΤΡΟΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΏΝ

-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΈΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ




Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ



ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ,ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ,

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ 3ΕΤΙΑ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ .
Η Α.Σ.Ι.ΕΥΒ ΕΛΑΒΕ 97 ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΚΥΡΩΝ 160 ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΙ 3 ΑΠΟ ΤΑ 5 ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ .Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 80% ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΜΕ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
ΔΩΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ......

Για την ΑΓΩΝ.ΣΥΣΠ.ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ