Για αναρτήσεις και επικοινωνία με το blog στείλτε e-mail στο
sotosantonios@hotmail.com

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Σήμερα περιόδευσε στα τμήματα του Νοσοκομείου Χαλκίδας ο βουλευτής του ΚΚΕ σ.Γιώργος Μαρίνος και κλιμάκιο με τους υποψήφιους του ΚΚΕ στον Νομό Εύβοιας!! Οι εργαζόμενοι και οι ιατροί του Νοσοκομείου συζήτησαν σε άκρως εποικοδομητικό και φιλικό  κλίμα με το κλιμάκιο του ΚΚΕ και ανέδειξαν τα φλέγοντα προβλήματα του χώρου της Υγείας αλλά και του ίδιου του Νοσοκομείου που είναι πάμπολλα!!
Στην επίσκεψη αυτή η ΔΗΠΑΚ Ιατρών Εύβοιας συμμετείχε ενεργά και συνέβαλε στο να δεθεί ο προβληματισμός των εργαζομένων του χώρου με τον ταξικό προσανατολισμό και τις θέσεις του κινήματος που μιλάει το ΚΚΕ και βοήθησε στο να δυναμώσουν έτσι οι δεσμοί των εργαζομένων στο χώρο του Νοσοκομείου Χαλκίδας με τις ταξικές δυνάμεις!
Η ΔΗΠΑΚ στην πορεία που έχει χαράξει το ταξικό κίνημα συμμετέχει ενεργά με σκοπό την αντεπίθεση και την ανατροπή του συσχετισμού δυνάμεων στο Λαό υπέρ μιας πολιτκής που θα συγκρουσθεί με τα μονοπώλια και την πλουτοκρατία για να μπορέσει να βγεί ο Λαός νικητής και το ΚΚΕ όσο πιο δυνατό γίνεται στις εκλογές που έρχονται!!


Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: