Για αναρτήσεις και επικοινωνία με το blog στείλτε e-mail στο
sotosantonios@hotmail.com

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Α.Σ.Ι.ΕΥΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΊΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ



Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Δεν στέγνωσε ακόμη το μελάνι στο πρακτικό της εκλογικής διαδικασίας από τις εκλογές της 11.11.2015 που μας ανέδειξε πρώτη δύναμη στα όργανα της ΕΙΝΝΕΥΒ και η πολεμική των "αριστερών" σχημάτων έκανε την εμφάνισή της.
Το οπλοστάσιό τους όμως , όπως και τότε του ανεκδιήγητου Γεωργιάδη, αποτελείται από ανώδυνες στρακαστρούκες που μόνο κρότο παράγουν αλλά ουσία ...........μηδενική.
Η αήθης και ξεδιάντροπη επίθεση που εξαπέλυσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ που, μέχρι τις εκλογές του Σεπτεμβρίου ήταν κολλητάρια  με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΙΝΝΕΥΒ φανερώνει την μικρότητα και την ξεδιαντροπιά που τους διέπει , καθώς αντί να παραδεχτούν την παταγώδη ήττα τους (ο υποψήφιός τους δεν εξελέγει σε κανένα όργανο της ΕΙΝΝΕΥΒ), εξαπέλυσαν συκοφαντική επίθεση στο πρόσωπο του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της παράταξής μας.
Τους επιστρέφουμε την λασπολογία και τους λέμε ότι εμείς απαντάμε με τις πράξεις μας και την απάντηση τους την έδωσε περίτρανα το εκλογικό σώμα των Νοσοκομειακών Ιατρών της Εύβοιας με το να μας βάλει για μία νέα 3 ετία στο τιμόνι της ΕΙΝΝΕΥΒ, επιβραβεύοντας πανηγυρικά το έργο της προηγούμενης θητείας μας.
Συνεχίζουμε.........!!!!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: