Για αναρτήσεις και επικοινωνία με το blog στείλτε e-mail στο
sotosantonios@hotmail.com

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Γ.Ν.ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΚΥΜΗΣ-ΚΑΡΥΣΤΟΥ



Συνάδελφοι , συναδέλφισσες,

 Το ΠΑΜΕ Υγείας -Πρόνοιας με συνέπεια στις θέσεις του για αποκλειστικά Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλους , μακρυά από κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, συμμετέχει στις εκλογές για ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων Ιατρικού και λοιπού προσωπικού στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Χαλκίδας. Στηρίζουμε τις υποψηφιότητες των συναδέλφων Αντωνίου-Πάρι Σώτου για την θέση του εκπροσώπου των Ιατρών και Ντίνας Ανδρούτσου για την θέση του εκπροσώπου του λοιπού προσωπικού.

 Το ΠΑΜΕ Υγείας-Πρόνοιας παλεύει για :

 · Να μετατραπούν όλες οι συμβάσεις σε μόνιμες, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα.

 · Μαζικές προσλήψεις μόνιμου και αποκλειστικής απασχόλησης επιστημονικού και υγειονομικού προσωπικού. Μονιμοποίηση των εργαζομένων στα εργολαβικά συνεργεία. · Πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση των δημοσίων μονάδων Υγείας - Πρόνοιας, του ΕΟΠΥΥ ,των Νοσοκομείων ,και των ασφαλιστικών ταμείων από τον κρατικό προϋπολογισμό.

- Να καταργηθούν οι πληρωμές των ασθενών και η επιχειρηματική δράση στην υγεία. · Ενιαίο, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα ΠΦΥ και Δευτεροβάθμιας Υγείας για όλο το λαό. · Να φορολογηθούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων με 45%. 

-Να καταργηθούν οι φοροαπαλλαγές των μεγαλοεπιχειρηματιών. 

Καλούμε τέλος τους συναδέλφους να υπερψηφίσουν τους συναδέλφους υποψηφίους και να δώσουν έτσι ένα ηχηρό μήνυμα αγωνιστικής αντιπαράθεσης στις πολιτικές της συγκυβέρνησης και των προταγμάτων των μονοπωλίων και της ΕΕ.

 ΠΑΜΕ Υγείας-Πρόνοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: