Για αναρτήσεις και επικοινωνία με το blog στείλτε e-mail στο
sotosantonios@hotmail.com

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνάδελφοι,συναδέλφισσες,

Οι εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Εύβοιας της 12.10.2014 , έγιναν μέσα σε κλίμα οξύτατης αντιπαράθεσης και προσωπικής επίθεσης από τον απερχόμενο πρόεδρο του ΙΣΕΥΒ στον μοναδικό εκπρόσωπο της κίνησής μας στο ενιαίο ψηφοδέλτιο του ΙΣΕΥΒ για το ΔΣ και τον ΠΙΣ.

Σε πείσμα των δυνάμεων της συντήρησης και της αδράνειας ,ο συναγωνιστής και συνάδελφος κατέλαβε την 2η θέση σε σταυρούς προτίμησης συγκεντρώνοντας 94 σταυρούς προτίμησης, τόσο για το ΔΣ όσο και 92 για τον ΠΙΣ ,  σε σύνολο 190 ψηφισάντων. 

Η αντιδεοντολογική και η άνευ προηγουμένου επίθεση λασπολογίας που εξαπέλυσαν οι αντίπαλες δυνάμεις , οι οποίες μεταχειρίστηκαν μέχρι και το επίσημο site του ΙΣΕΥΒ για να σπιλώσουν τον αγώνα του συναδέλφου στράφηκε εξ ολοκλήρου εναντίον τους ,αφού και ο προεκλογικός αγώνας του συναγωνιστή μας ήταν βασισμένος πάνω σε  πλαίσιο αρχών αλλά και έγινε με επιχειρηματολογία αντάξια των αρχών και του ήθους που διέπει τον χώρο μας.

Τονίζουμε και αντιλαμβανόμαστε ότι υπήρξε μεγάλη πολυσυλεκτικότητα σε σταυρούς προτίμησης στο πρόσωπό του κου Σώτου καθώς η συνδικαλιστική του πορεία στον χώρο των Νοσοκομειακών Ιατρών είναι ευρύτατα γνωστή ανάμεσα στους συναδέλφους όλων των εργασιακών σχέσεων. 

Εκτιμάμε όμως ότι σε γενικές γραμμές η απόφαση των συναδέλφων ήταν , και καταγράφηκε αυτό με την ψήφο τους , εντολή για ανανέωση και ανασυγκρότηση του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας που τα τελευταία χρόνια φθίνει τόσο σε αγωνιστική δράση όσο και σε προσφορά υπηρεσιών προς τους συναδέλφους.

Στα πλαίσια αυτά και με δεδομένη πλέον την καταγραφή της απόφασης των συναδέλφων εκτιμούμε ότι αρχίζει να διαφαίνεται μία στροφή και μία ανατροπή του κλίματος συντήρησης και εκφυλισμού που ταλανίζει χρόνια τώρα τον ΙΣΕΥΒ. 

Στηρίζουμε λοιπόν τις δυνάμεις που εκπροσωπούν την ανασυγκρότηση του ΙΣΕΥΒ και τις καλούμε να συμβάλλουν στην ανάδειξη στο προεδρείο του ΔΣ του ΙΣΕΥΒ, συναδέλφους που εκπροσωπούν την ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ και να παραμερίσουν τις δυνάμεις της οπισθοδρομικής συντήρησης.

ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΌ ΚΑΙ ΕΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΠΟΪ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: