Για αναρτήσεις και επικοινωνία με το blog στείλτε e-mail στο
sotosantonios@hotmail.com

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ



ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνάδελφοι,συναδέλφισσες,

Οι εκλογές για τον ΙΣΕΥΒ της Κυριακής 12 Οκτωβρίου γίνονται μέσα σε κλίμα γενικευμένης επίθεσης του κεφαλαίου και της συγκυβέρνησης ενάντια στην Δωρεάν Δημόσια Υγεία.
Οι αυτοαπασχολούμενοι και οι νοσοκομειακοί Ιατροί έχουν πληγεί εξ ίσου με περικοπές σε μισθούς και αμοιβές όπως και όλοι οι επαγγελματίες της Υγείας.
Η επίθεση αυτή δεν θα σταματήσει μέχρι την πλήρη λειτουργία των δομών της Δημόσιας Υγείας με ιδιωτικοοικονομικούς και επιχειρηματικούς όρους(ΕΣΑΝ ΑΕ.κλπ).
Τα λαϊκά στρώματα και οι εργαζόμενοι έχουν νιώσει βαθειά στο πετσί τους τις συμμετοχές στα φάρμακα ,τον αποκλεισμό σε σύγχρονες παροχές Υγείας ,ενώ πληρώνουν δυσβάσταχτους φόρους και χαράτσια.
Στην συγκυρία αυτή οι ταξικές συνάμεις στην Υγεία μάχονται για να ανακουφιστεί ο Λαός από την γενικευμένη αυτή επίθεση που με αφορμή την καπιταλιστική κρίση κορυφώνεται σε ένταση και βαρβαρότητα.
Οι άλλες δυνάμεις υπόσχονται λύσεις, άλλος με άλλο μείγμα διαχείρισης και άλλος με υποσχέσεις περί ανακουφιστικών μέτρων και εγγυήσεις για ελάχιστα ψίχουλα εισοδήματος.
Καιρός να βάλουμε ένα τέλος στις ψευδαισθήσεις για σωτηρίες από τα πάνω ανατρέποντας τους συσχετισμούς δυνάμεων από κάθε σωματείο και κάθε σύλλογο.
Στις εκλογές του ΙΣΕΥΒ ψηφίζουμε-στηρίζουμε τον εκπρόσωπο των ταξικών δυνάμεων και πρόεδρο των Νοσοκομειακών Ιατρών ΑΝΤΩΝΙΟ-ΠΑΡΙ ΣΩΤΟ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
-ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΛΑΪ ΣΤΟΝ ΕΥΒΟΪΚΟ ΛΑΟ
-ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ
-ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΥ ΣΤΟΝ ΙΣΕΥΒ
-ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ Rebate και Claw back,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΕ ΣΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ
ΜΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ
-ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΙΣΕΥΒ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: