Για αναρτήσεις και επικοινωνία με το blog στείλτε e-mail στο
sotosantonios@hotmail.com

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ανακοίνωση - καταγγελία της ΔΗΠΑΚ ιατρών του Γ.Ν. Χαλκίδας

Συνάδελφοι ,συναδέλφισσες,

Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία της Διοίκησης έφτασε στο αποκορύφωμά της. Ενώ τα νέα γραφεία της Διοικήτριας είναι έτοιμα και απαστράπτοντα το εφημερείο των πληβείων και δουλοπάροικων Ιατρών του Νοσοκομείου Χαλκίδας παραμένει σε κατάσταση αποσύνθεσης και κοντεύει να καταρρεύσει.

Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε σημερινές φωτογραφίες τόσο από το νέο γραφείο της Διοικητού αλλά και από την κατάσταση του εφημερείου των Ιατρών προς διαμόρφωση ιδίοις όμμασι γνώμη και γνώση!!.

Το νέο έπιπλο γραφείου γραμματέως
Το νέο "απαστράπτον" πάτωμα


Ψευδοροφή υπό κατάρρευση
Ανοικτά ζέοντα σιφώνια αποχέτευσης











Σημειώνουμε ότι σε παλαιότερη παρέμβασή μας στο θέμα του Εφημερείου η Γενική Συνέλευση των Ιατρών του Γ.Ν. Χαλκίδας είχε λάβει την απόφαση της κατάληψης του γραφείου της Διοίκησης και συνεχόμενες κινητοποιήσεις έως την λύση του προβλήματος. Η απάντηση της Διοίκησης ήρθε μέσω του φερέφωνού της, της Ιατρικής Υπηρεσίας και ήταν ότι εντός του καλοκαιριού θα δοθεί το Εφημερείο σε εργολάβο προς πλήρη ανακαίνιση!!.

Μέχρι στιγμής η μόνη ανακαίνιση που έχει γίνει είναι στο γραφείο της Διοικητού το οποίο αποτελεί πρόκληση εν μέσω οικονομικής κρίσης ενώ υπάρχει ήδη διαμορφωμένος τέτοιος μεγάλος χώρος στο Διοικητικό κτήριο της οδού Πήλικα για το οποίο καταβάλλεται από το κράτος αδρό τίμημα ενοικίου!!!.

Η ΔΗΠΑΚ ιατρών του Γ.Ν.Χαλκίδας καταγγέλλει την προκλητική αυτή στάση της Διοικητού και καλεί τους συναδέλφους σε άμεση κινητοποίηση για να ακυρωθεί η νέα αυτή πρόκληση της Διοίκησης.-

Η γραμματεία της ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: