Για αναρτήσεις και επικοινωνία με το blog στείλτε e-mail στο
sotosantonios@hotmail.com

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

καταγγελία του ΠΑΜΕ για συνδικαλιστική δίωξη εργαζόμενης στο Νοσ/μείο Αγ. Ανάργυροι

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»
Συνδικαλιστική δίωξη εργαζόμενης
Τη συνδικαλιστική δίωξη σε βάρος της συνδικαλίστριας του ΠΑΜΕ Ελένης Παπαδοπούλου, απ' τον διοικητή του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Αγιοι Ανάργυροι», καταγγέλλουν με ανακοινώσεις τους το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου και η Επιτροπή Εργαζομένων του ΠΑΜΕ στο νοσοκομείο.
Η εργαζόμενη ενημερώθηκε την περασμένη Δευτέρα, ότι με απόφαση του διοικητή μετακινείται απ' τη θέση στην οποία εργαζόταν επί σειρά ετών με ευσυνειδησία και συνέπεια. «Ο διοικητής του νοσοκομείου κάνει λάθος αν νομίζει ότι με αυτές τις μεθοδεύσεις και τρομοκρατικές ενέργειες θα σταματήσει τους συνδικαλιστές και κάθε εργαζόμενο, να αποκαλύπτει τις αυθαίρετες και καταχρηστικές πράξεις του, την εκμετάλλευση και τις υποβαθμισμένες συνθήκες νοσηλείας των ασθενών», αναφέρει το σωματείο στην απόφασή του και ζητά την επανατοποθέτηση της εργαζόμενης στην εργασιακή της θέση.
Την επανατοποθέτηση απαιτεί με ανακοίνωσή της και η Επιτροπή Εργαζομένων ΠΑΜΕ του νοσοκομείου. «Καμιά εκφοβιστική ενέργεια του Διοικητή δε θα σταματήσει τους εργαζόμενους, τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, να αγωνίζονται, για να έχουν οι ασθενείς δωρεάν και ανθρώπινες συνθήκες περίθαλψης και οι εργαζόμενοι σύγχρονα δικαιώματα, κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική, στους μηχανισμούς συναλλαγής και εξαγοράς, που χρησιμοποιεί ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Μπαρζώκας. Συσπειρωμένοι οι εργαζόμενοι στην επιτροπή του ΠΑΜΕ, να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, που καρατομεί τα δικαιώματά μας, ενάντια στον κρατικό αυταρχισμό και στην τρομοκρατία. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Η αντιλαϊκή πολιτική με μέτωπο και πάλη θα ανατραπεί!», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: