Για αναρτήσεις και επικοινωνία με το blog στείλτε e-mail στο
sotosantonios@hotmail.com

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνάδελφοι,συναδέλφισσες,

Όλοι αύριο στις 11.00 το πρωί στην συγκέντρωση που αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των ιατρών του Γ.Ν. Χαλκίδας μπροστά στα γκισέ των Εξωτερικών Ιατρείων να στηρίξουμε την κινητοποίηση των συναδέλφων του Νοσοκομείου.
Συγκεκριμένα θα γίνει στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 13.00.και κατάληψη του χώρου των γκισέ για μία ώρα.Ακολούθως θα γίνει κατάληψη του Γραφείου Διοικητού για να επιδώσουμε το ψήφισμα της Γενικής συνέλευσης από τις 12.00 έως τις 13.00.
Στο χώρο των γκισέ θα γίνει ανοικτή συνέλευση όπου θα παρευρεθούν τοπικοί φορείς,βουλευτέςκαι τοπικά ΜΜΕ,με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τα αιτήματά μας.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

-Ανθρώπινες συνθήκες εφημέρευσης και αποσχόλησης καθώς και άμεση έναρξη των εργασιών ανακαίνισης του Εφημερείου και της τραπεζαρίας.(Ταυτόχρονο ορισμό επιτροπής με την συμμετοχή των Ιατρών για την επίβλεψη του έργου).
-Ασφαλή προγράμματα Εφημερίας με επαρκές Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και άμεση μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και συμβασιούχων.
-Κατάργηση όλων των χαρατσιών για όλους τους ασθενείς που προσέρχονται στα Εξωτερικά Ιατρεία.
-Άμεση προμήθεια όλων των απαραίτητων αναλώσιμων υλικών χωρίς καθυστερήσεις και περικοπές.
-Άμεση καταβολή των καθυστερημένων δεδουλευμένων εφημεριών στους δικαιούχους.
-Ματαίωση των όποιων σχεδίων συγχώνευσης Νοσοκομειακών μονάδων και μείωσης κρεβατιών στο Νομό εις βάρος του Λαού μας.

Απαιτούμε να μπεί τέλος  στην ολοένα και αυξανόμενη υποβάθμιση και απαξίωση του Νοσοκομείου μας και δηλώνουμε ότι δεν θα δεχτούμε άλλη κοροϊδία και εμπαιγμό από πλευράς Διοίκησης και Υπουργείου.-
ΧΑΛΚΙΔΑ 31.04.2011

                                         ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: