Για αναρτήσεις και επικοινωνία με το blog στείλτε e-mail στο
sotosantonios@hotmail.com

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Συνάδελφοι,συναδέλφισσες,

Τα σημερινά αποτελέσματα στις εκλογές για τον εκπρόσωπο των ιατρών στο Δ.Σ. των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Χαλκίδας,Κύμης,Καρύστου και Κέντρων Υγείας, ανέδειξαν τον υποψήφιο της ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ συνάδελφο-συναγωνιστή ΣΩΤΟ ΑΝΤΩΝΙΟ-ΠΑΡΙ  στην δεύτερη θέση μεταξύ των υποψηφίων  για την θέση του αιρετού εκπρόσωπου των ιατρών αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την ΔΗΠΑΚ σε καθοριστική δύναμη στον χώρο των Νοσοκομειακών Ιατρών.

Τα τελικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

-1oς) ΧΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΧΩΡΟΣ ΝΔ) 32 ΨΗΦΟΙ
-2ος) ΣΩΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ (ΔΗΠΑΚ-ΠΑΜΕ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ) 30 ΨΗΦΟΙ
-3η) ΓΥΦΤΟΝΙΚΟΛΟΥ ΕΛΕΝΗ 20 ΨΗΦΟΙ

ΑΚΥΡΑ -ΛΕΥΚΑ 4 

ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΧΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΣΩΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ.

Συνάδελφοι,συναδέλφισσες,

H Γραμματεία της ΔΗΠΑΚ Ιατρών Εύβοιας χαιρετίζει την μεγάλη άνοδο των δυνάμεων της ΔΗΠΑΚ  και δεσμεύεται να συνεχίσει την πάλη  μαζί με τις ταξικές δυνάμεις για Δωρεάν και Δημόσια Υγεία.Η ανάδειξη του συναγωνιστή Αντ. ΣΩΤΟΥ στη αναπληρωματική θέση εκπροσώπου στο Δ.Σ. δηλώνει ότι οι συνάδελφοι εμπιστεύτηκαν την ΔΗΠΑΚ με γνόμωνα την συνέπειά της στον καθημερινό αγώνα που δίνει σε όλα τα μέτωπα κόντρα στην βάρβαρη επίθεση που δέχεται η Δωρεάν Δημόσια Υγεία.

Επίσης τονίζουμε ότι οι καίριες παρεμβάσεις της ΔΗΠΑΚ Ιατρών Εύβοιας (συμμετοχή στο κλείσιμο των ταμείων του Γ.Ν.Ν. Χαλκίδας-καταγγελία των συνθηκών εφημερείου και τραπεζαρίας των Ιατρών του Γ.Ν.Ν Χ.- συμμετοχή στο κλείσιμο της υψηλής γέφυρας με τους κατοίκους της Καρυστείας  κ.λ.π.) σε συνεργασία με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ υγείας-πρόνοιας ,τόσο σε επίπεδο γενικής αλλά και ειδικής στοχευμένης συνδικαλιστικής παρέμβασης και πάλης,της έδωσαν πρωτοπόρο ρόλο στον χώρο τόσο των Νοσοκομειακών Ιατρών όσο και στον χώρο των Ιατρών της Εύβοιας γενικότερα.


Εκτιμάμε τέλος ότι η σημερινή σημαντική άνοδος των δυνάμεών μας και η ανάδειξη του υποψηφίου της ΔΗΠΑΚ στην 2η θέση με διαφορά μόλις 2 ψήφων, μας γεμίζει ευθύνες αλλά και κουράγιο για να αγωνιστούμε με μεγαλύτερη συνέπεια και δύναμη προς τον κοινό στόχο, που είναι η ανατροπή της επίθεσης που δέχονται  όλοι οι εργαζόμενοι σήμερα  από την ΕΕ και την συγκυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου.


Δυναμώνουμε τον αγώνα μαζί με τις ταξικές δυνάμεις για να μην περάσουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που φέρνει η τρόϊκα και η συγκυβέρνηση των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ , όπως νέα χαράτσια, απολύσεις στο Δημόσιο και νέο τσεκούρεμα των μισθών και συντάξεων μέσα στο 2012.Αντιστεκόμαστε στην επιχειρούμενη πλέον εμφανή εμπορευματοποίηση της Δημόσιας Υγείας και το κλείσιμο των προνοιακών μονάδων και την αποδυνάμωση των περιφερειακών Νοσοκομείων του Νομού μας.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ 

ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: