Για αναρτήσεις και επικοινωνία με το blog στείλτε e-mail στο
sotosantonios@hotmail.com

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνάδελφοι ,συναδέλφισσες

Σήμερα με πρωτοβουλία της γραμματείας του ΠΑΜΕ Εύβοιας οργανώθηκε σύσκεψη για τα θέματα υγείας και συστάθηκε η γραμματεία του ΠΑΜΕ Υγείας-Πρόνοιας.

Η ΔΗΠΑΚ Ιατρών Εύβοιας χαιρετίζει την σύσταση γραμματείας και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στην οργάνωση και μαζικοποίηση του αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων στο χώρο της υγείας όπως και στην διεύρυνση του μετώπου με την συμμαχία των ταξικών δυνάμεων.

Κοινός στόχων όλων μας είναι η οργανωμένη αντίσταση ενάντια στην βάρβαρη επίθεση που δέχεται η δημόσια και δωρεάν Υγεία αλλά και τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις των εργαζομένων.Να πολεμήσουμε ενάντια στην υποβάμιση και εμπορευματοποίηση της Υγείας αλλά και τενάντια στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής του Λαού μας.

Η γραμματεία της ΔΗΠΑΚ Ιατρών Εύβοιας συμμετέχει ενεργά στο οργανωτικό αυτό σχήμα του ΠΑΜΕ Υγείας-Πρόνοιας και πλαισιώνει ενισχυτικά όλες τις κινητοποιήσεις και δράσεις που θα αποφασιστούν στην κατέθυνση της μαζικοποίησης και εντατικοπίησης της πάλης για την επίτευξη των στόχων του ΠΑΜΕ και του λαϊκού ταξικού κινήματος.

ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: