Για αναρτήσεις και επικοινωνία με το blog στείλτε e-mail στο
sotosantonios@hotmail.com

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνάδελφοι ,συναδέλφισσες,

Σήμερα η υπομονή μας ξεπέρασε τα όριά της.

Καταγγέλουμε την ανάρμοστη συμπεριφορά και την τραμπούκικη επίθεση με ύβρεις και προπηλακισμούς που θυμίζουν εποχές χούντας και παρακράτους απο μέρους του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν.Χαλκίδας με θύμα μέλος της 3μελούς επιτροπής της Ε.Ι.Ν.ΕΥ. του Γ.Ν. Χαλκίδας εν ώρα υπηρεσίας και εν μέσω χειρουργείων σε εξέλιξη!

Την αήθη και απρόκλητη προσωπική επίθεση αυτή προκάλεσε η δήλωση του ιατρού και μέλους της 3μελούς που έκφραζε την αντίθεσή του στο να διατεθεί το ποσό των 140 ευρώ για την κάλυψη εξόδων από το ταμείο της Ε.Ι.Ν.ΕΥ. για τους σκοπούς τιμητικής φιέστας υστεροφημίας των αποχωρήσαντων συν/χων ιατρών του Νοσοκομείου.

Την εκδήλωση αυτή σημειωτέον την διοργανώνει η εκάστοτε Διοίκηση του Νοσοκομείου η οποία και υποχρεούται να αναλάβει και το κόστος της.Πέρα από αυτό ,σημειώνουμε ότι το ΔΣ της Ε.Ι.Ν.ΕΥ. δεν είχε πάρει καμία απόφαση για κάλυψη μέρος ή αλλό έξοδο της εκδήλωσης αυτής,και για τον λόγο αυτό δικαίως ο Ταμίας της ένωσης αρνήθηκε να καλύψει το ποσό αυτό.

Η ΔΗΠΑΚ ιατρών Εύβοιας καταδικάζει την ανάρμοστη αυτή συμπεριφορά του Δ/ντή της Ιατρικής υπηρεσίας του Γ.Ν. Χαλκίδας απέναντι σε εκλεγμένο μέλος της 3μελούς και δηλώνει ότι η τρομοκρατία και οι μέθοδοι αυτοί απηχούν  πρακτικές τραμπούκικης φασιστικής νοοτροπίας και δεν συνάδουν με επιστημονική συμπεριφορά αλλά μάλλον με συμπεριφορά ζούγκλας.

Δηλώνουμε την αντίθεσή μας στο να ξοδευτεί έστω και ένα ευρώ από το ταμείο της Ε.Ι.Ν.ΕΥ. σε εκδηλώσεις που δεν διοργανώνονται επίσημα από την ίδια και δεν θα συναινέσουμε σε παράνομες χρηματοδοτήσεις.

Τέλος  σε καμία περίπτωση δεν θα ακολουθήσουμε τους εκφραστές της νοοτροπίας αυτής στην αποσύνθεση και στην σαπίλα του συστήματος που εκφράζουν ,και στηρίζουμε τον συνάδελφο που άδικα προπηλακίστηκε.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: