Για αναρτήσεις και επικοινωνία με το blog στείλτε e-mail στο
sotosantonios@hotmail.com

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

το ΠΑΜΕ υγείας-πρόνοιας καταγγέλλει τον κυβερνητικό αυταρχισμό

Το νέο κρούσμα κυβερνητικού αυταρχισμού χτες όπου οι δυνάμεις καταστολής χτύπησαν τη συγκέντρωση των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία έξω από το υπουργείο Υγείας, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Νέο κρούσμα κυβερνητικού αυταρχισμού μετά την τρομοκρατική σύλληψη της συναδέλφου στο Αττικό.
Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας Αττικής καταγγέλλει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που χρησιμοποίησε τις δυνάμεις καταστολής για να χτυπήσει τη συγκέντρωση των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, έξω από το υπουργείο Υγείας.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με την ένταση του αυταρχισμού και της κρατικής καταστολής, προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, να βάλει φρένο στις αγωνιστικές τους διαθέσεις, για να θωρακίσει τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική.
Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν την υπόθεση της υπεράσπισης της υγείας του λαού στα χέρια τους.
Να ενώσουν τις δυνάμεις τους με το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας, να συμμετέχουν στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που θα αναπτύξει το επόμενο διάστημα και να διεκδικήσουν αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλο το λαό. Να μην επιτρέψουν το έγκλημα της κυβέρνησης σε βάρος της υγείας των παιδιών τους, των γονιών τους, των οικογενειών τους.
Κλιμακώνουμε τους αγώνες μας. Κανένας μόνος του. Ολοι μαζί μπορούμε. Αρκεί να συντονιστούμε, μισθωτοί, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, νέοι και γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων.
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΗ, 9.00 π.μ.: Στα νοσοκομεία Αιγινήτειο, ΚΑΤ, Τζάνειο και στη Λεωφόρο Καβάλας στο ύψος του Αττικού.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.
ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: