Για αναρτήσεις και επικοινωνία με το blog στείλτε e-mail στο
sotosantonios@hotmail.com

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ

Η Απεργία στη Χαλυβουργική είναι μια έντιμη πράξη που όλοι οι λακέδες της εργοδοσίας μαζί με το μηχανισμό της κρατικής καταστολής που είναι όργανο της αστικής εξουσίας,προσπαθούσαν τόσο καιρό να σπιλώσουν και να σπάσουν!!

Δεν τα κατάφεραν και ούτε θα τα καταφέρουν γιατί ο Λαός ανεξάρτητα από κομματική τοποθέτηση και άποψη βλέπει ότι μια χούφτα εργάτες έχουν μπει για τα καλά στο μάτι της αντίδρασης που προσπαθεί τόσο καιρό με νύχια και με δόντια να τους γονατίσει μα δεν μπορεί.

Η συμπαράσταση του κόσμου και η αλληλεγγύη του προς του απεργούς της Χαλυβουργικής είναι πρωτοφανής και πρωτόγνωρη,και δεν είναι μόνο οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ που μπορεί να πρωτοστατούν αλλά δεν είναι μόνο αυτές που στηρίζουν την απεργία,την στηρίζει όλος ο Λαός ,όλη η εργατιά ,όλος ο κόσμος του μόχθου και της βιοπάλης.

Γι αυτό δεν θα γονατίσουν ποτέ τους απεργούς της Χαλυβουργικής γιατί αν νικήσουν οι απεργοί θα είναι νίκη όλου του Λαού και ράπισμα στην εξουσία των αστών.!!!
Ολοι είμαστε συμπαραστάτες στον αγώνα των εργατών της Χαλυβουργικής και όλοι οφείλουμε να σηκώσουμε ψηλά τις γροθιές μας σε ένδειξη συμπαράστασης στο δίκαιο αγώνα τους!!!

ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: